PAINTBALL JYVÄSKYLÄ
YLEISET OHJEET
Paintball on vauhdikas laji, jossa kilpailevat joukkueet pyrkivät eliminoimaan vastustajansa pelistä värikuulan osumalla. Värikuulamerkkaimet toimivat paineilmalla ja käytettävät värikuulat ovat täysin myrkyttömiä ja luontoon hajoavia. Väri on elintarvikeväriä. Laji ei sovellu liikuntarajoitteisille. Ohjaajamme opastavat asiakkaat pelin sääntöihin ja turvallisuusmääräyksiin. Tutustu kuitenkin tarkoin ohjeisiin ennen pelejä. 
Ohjeet ja peliehdot
PERUSPAKETTI 45 €/hlö
 1. Paintball merkkain
  Jokaisen pelaajan tärkein työväline on tietenkin paintball merkkain, joka kantaa nimeä Tippman Custom 98.
 2. Värikuulat 500kpl
  Merkkaimen tueksi jokainen pelaaja tarvitsee värikuulia, joita kuuluu peruspakettiin yhteensä 500kpl. Tällainen määrä "kuteja" riittää hyvin 90min mittelöön.
 3. Haalari ja maski
  Värikuulat lähtevät Tippmanista jopa 90 m/s nopeudella, joten pärstä on hyvä suojata kunnollisella maskilla. Pelinautinnon takaamiseksi käytämme tuplalinssisiä maskeja, jotka eivät huurustu niin helposti.
LISÄMAKSUSTA
 1. Lisävärikuulat 15,00 €/500kpl
  Jos olet kova pelaaja roiskimaan värikuulia niin ei hätää! Lisämaksusta saat käyttöösi uuden 500kpl setin, jolla voit huolella tehdä Kamikaze-rynnäköitä vastustajan tukikohtaan.
 2. Värikranaatit (tulossa)
  Tätä herkkua et halua missata! Kysy värikranaateista erikseen!
LISÄOHJELMAA POLTTARI- TAI TYÖPORUKALLE?
 1. Saunatilat
  Paintball pelien yhteyteen on mahdollisuus vuokrata saunatilat tai ruokailu yhteistyökumppanimme Majatalo Majakoskelta. Pyydä tarjousta yhteydenottolomakkeella.
 2. Workshop TYKY-päivään
  Haluatko edistää työyhteisösi tiimiytymistä? Miltä kuulostaisi yhteistyökumppanimme MotiOnen workshop tiimiytymisestä, minkä jälkeen opit siirretään suoraan Paintball kentälle. Kysy lisää ja pyydä tarjous yhteydenottolomakkeella.
 3. Eläinasu polttarisankarille
  Ovatko kysymyksessä polttarit? Jos vastauksesi on kyllä, niin 25€ saatte pukea polttarisankarin jänikseksi tai kanaksi. Pelien jälkeen asu jää polttarisankarille muistoksi.
OTA YHTEYTTÄ 
PELIPAIKKA?
Nimi
Sähköposti
Viesti ja erityistoiveet
Pelaajamäärä
Puhelinnumero
Milloin haluatte pelata?
Lähetä
Ulkokenttämme sijatsee Majatalo Majakosken lähettyvillä noin 10km Jyväskylän keskustasta. Osoite: Kankaanpäänranta 5, 40660 Jyväskylä. 
YHTEISTYÖSSÄ
 1. Managing Director
 2. Managing Director